"Azov Football Cup": перезавантаження футбольного перфомансу

На початку літа відбудеться третій за ліком, а це означає вже наш традиційний турнір "Azov Football Cup". До відомих переваг азовського футбольного свята цьогоріч додасться ще низка очевидних "плюсів", якими хочемо поділитися, та запросити команди до участі.

Українське море може зачаровувати не лишень своїми шаленими краєвидами та вже такими рідними пахлавою з креветками. Азовське узбережжя та організація "Uagoal" вже втретє поспіль будуть доводити, що морський колорит та теплі сонячні промені - чудові атрибути для проведення грандіозного спортивного дійства. Завдяки нашим спільним зусиллям Кирилівка, що на Запоріжчині, стала місцем паломництва класних дитячо-юнацьких команд з усієї України. Колективи вкотре вирушать до курортного містечка з метою здобуття не тільки незабутніх вражень, яких теж не бракуватиме, а й головного трофею престижного "Azov Football Cup".

Досвід попередніх років вказав на очевидні "плюси", які варто підтримувати, а також окремі помарки, яких слід надалі уникати задля максимального комфорту юних футболістів. Саме тому, "Azov Football Cup" оголошує операцію "Перезавантаження", до якої пропонуємо долучитися і кожному з вас!

Ми вже здерли плівку із нових об'єктів та вдосконалили те, що якісно працювало раніше. Головним успіхом вважаємо вже готовий новесенький ігровий майданчик, який урочисто вікдриватимуть саме наші команди зі стартовим свистком першого протистояння турніру. Місцем проведення цьогорічного "Azov Football Cup" стане просто бомбезна нова локація із купою цікавих не тільки футбольних атракцій. Зокрема, на території нашого нового осередку можна буде також сходити в кіно, випробувати скалодром, зіграти у більярд, теніс та X-Box або ж поніжитись у басейні чи одразу на пляжі, який розташований на відстані витягнутої руки. Загалом, усе сприяє тому, щоб ця історія для нас із вами видалася топовою.

Тепер до конкретики. Цьогоріч турнір гостинно запрошує учасників 2013-ого, 2014-ого та 2015-ого років народження. Змагання серед футболістів вікової категорії U-8 (2014) відбудуться впродовж 5-10 червня. Розіграш кубка вікових категорій U-9 (2013) та U-7 (2015) мине у період з 11 по 16 червня.

Нібито нічого з важливого не забули. А, і головне! Відзнаки та призи уже зачекалися своїх власників! Кубки та медалі дбайливо запаковані, дипломи готові до друку, а футболки з автографами ваших кумирів вже в дорозі. 

Буде круто і в цьому навіть не маємо сумнівів! На власні очі бажаємо у цьому переконатися вам! Місця на "Azov Football Cup" вже відтепер розлітаються, немов гарячі пиріжки, тому зволікати точно не варіант. Бронюйте свій квиток вже зараз, зателефонувавши до одного з організаторів за контактним номером: +380 63 25 28 765 (Володимир). 

До зустрічі. Побачимось на азовському узбережжі!

ПРЕС-СЛУЖБА СК "УАГОЛ"
© 2002 - 2024 SC Uagoal Lviv