"Dynamo Invest Cup" (2015): феєричний турнір із цікавими підсумками

Наприкінці жовтня у Львові відбулася серія змагань "Dynamo Invest Cup". Турніром, який відзначився своєю безпринциповістю та неочікуваними позиціями на п'єдесталі, був чемпіонат серед хлопців 2015-ого року народження.

Змагання зібрали 9 команд з трьох українських регіонів. Учасниками були "Динамо-Левандівка" (Львів), "Атлет-217" (Київ), "Буковина-1" (Чернівці), "Буковина-2" (Чернівці), "Динамо-Янева" (Львів), "Динамо-2014" (Львів), "Чемпіон-1" (Київ), "Чемпіон-2" (Київ) та "Клуб Лева" (Львів). За регламентом турніру кожна команда повинна була зіграти з кожною.

Дуелі видалися напрочуд захопливими, адже, попри свій юний вік, хлопці намагалися демонструвати злагоджену гру та відповідно демонстрували прагнення до перемоги. До вашої уваги нижче підсумкове розташування команд. Варто виділити, що по-справжньому ударний турнір видала чернівецька "Буковина". Обидва склади "буковинців" потрапили до медального заліку "Dynamo Invest Cup".

1. "Чемпіон-1" (Київ)
2. "Буковина-1" (Чернівці)
3. "Буковина-2" (Чернівці)
4. "Атлет-217" (Київ)
5. "Динамо-Янева" (Львів)
6. "Чемпіон-2" (Київ)
7. "Динамо-2014" (Львів)
8. "Динамо-Левандівка" (Львів)
9. "Клуб Лева" (Львів)

Свої нагороди також отримали найбільш помітні виконавці усіх колективів у номінації "Кращий гравець команди":

"Чемпіон-1" - Олександр Ковтун
"Буковина-1" - Артем Тодорович
"Буковина-2" - Матвій Гуцул
"Атлет-217" - Нікіта Чорний
"Динамо-Янева" - Остап Романишин
"Чемпіон-2" - Артем Григорєв
"Динамо-2014" - Максим Закала
"Динамо-Левандівка" - Марко Сковрон
"Клуб Лева" - Святослав Печенко

Вдячні усім командам за такі потужні виступи у "Dynamo Invest Cup". Усі разом ми долучилися до маленької перемоги - проведення всеукраїнського турніру в умовах війни. Тепер допомагаємо та віримо у ЗСУ і наближаємося до Перемоги найголовнішої.

ПРЕС-СЛУЖБА СК "УАГОЛ"

© 2002 - 2024 SC Uagoal Lviv