"Christmas Cup" (2010): "Динамо" (Львів) - чемпіон змагань

Впродовж 18-20 грудня у Львові відбувся традиційний для організації "Uagoal" турнір - "Christmas Cup". До вашої уваги підсумки змагань серед юнаків 2010 року народження.

Участь у "Christmas Cup" (2010) взяли 8 команд, а саме: "Авангард" (Калинівка), "ДЮСШ-1" (Київ), "ДЮСШ-1-2" (Київ), ДЮСШ "Бердичів", "КІВС-Футзал" (Львів), "Динамо" (Львів), "Рух 40 школа" (Львів) та "Динамо-2" (Львів). Колективи боролися у рамках "чемпіонату", тобто кожній команді належало провести із суперниками одразу 7 поєдинків.

На дистанції трапилося чимало захопливих та результативних зустрічей. Усі без винятку команди виходили на майданчик із метою продемонструвати власну стійкість та конкуретноздатність. Через це яскравих та пристрасних дуелей не бракувало. Найбільш рівно та впевнено свою гру та настанови втілювали у дії на полі три колективи. У підсумку саме вони і стали призерами змагань. До вашої уваги підсумкове розташування колективів у турнірній таблиці:

1. "Динамо" (Львів)
2. "ДЮСШ-1" (Київ)
3. ДЮСШ "Бердичів"
4. "Рух 40 школа" (Львів)
5. "КІВС-Футзал" (Львів)
6. "Авангард" (Калинівка)
7. "Динамо-2" (Львів)
8. "ДЮСШ-1-2" (Київ)

Від організаторів додамо, що найголовнішим здобутком поточного "Christmas Cup" (незалежно від вікової категорії) стало те, що змагання взагалі мають можливість відбуватись. Такий факт - зайвий доказ нашої незламності, а наявність учасників з усієї країни - свідчення нашої єдності. Дякуємо усім причетним за продовження такої крутої Різдвяної історії футболу. Вдячні ЗСУ, що вчергове зібрались разом в українському Львові напередодні Нового року!

ПРЕС-СЛУЖБА СК "УАГОЛ"
© 2002 - 2024 SC Uagoal Lviv