"Dynamo Invest Cup" (2016): великі перемоги маленьких чемпіонів

Наприкінці жовтня у Львові відбулася серія змагань "Dynamo Invest Cup". Найбільш особливим турніром, який відзначився з-поміж інших пристрастю та емоціями, був чемпіонат серед наймолодших учасників 2016-ого року народження.

Змагання зібрали під своєю егідою 7 колективів із трьох областей України. Участь взяли представники команд "Динамо" (Львів), "Атлет-217" (Київ), "Прайд" (Львів), "Прайд Центр" (Львів), ВО ДЮСШ "Нива-1" (Вінниця), ВО ДЮСШ "Нива-2" (Вінниця) та "Чемпіон" (Київ). За регламентом турніру кожна команда повинна була зіграти з кожною. 

Ігрова дистанція видалася багатою на боротьбу, красиві голи та змістовну гру команд. Попри свій юний вік, хлопці намагалися продемонструвати той футбол, який сподобається їхнім вболівальникам. Впевнені, що таке завдання маленькі спортсмени виконали на всі 100%.

Підсумкове розташування команд у таблиці нижче. Втім, незалежно від зайнятої позиції, незалежно від результатів переможцями були усі. Хлопці продовжують пізнавати світ, займаються улюбленою справою та люблять свою Україну. У такий час схожі атрибути неймовірно важливі.

1. ВО ДЮСШ "Нива-1" (Вінниця)
2. "Прайд Центр" (Львів)
3. "Прайд" (Львів)
4. ВО ДЮСШ "Нива-2" (Вінниця)
5. "Чемпіон" (Київ)
6. "Атлет-217" (Київ)
7. "Динамо" (Львів)

Свої нагороди також отримали найбільш помітні виконавці усіх колективів у номінації "Кращий гравець команди":

"Нива-1" - Тімур Чемез
"Прайд Центр" - Данило Сорока
"Прайд" - Богдан Ходонович
"Нива-2" - Святослав Бабенко
"Чемпіон" - Богдан Самарін
"Атлет-217" - Богдан Бондаренко
"Динамо" - Денис Рожко

Вдячні усім командам за такі потужні виступи у "Dynamo Invest Cup". Усі разом ми долучилися до маленької перемоги - проведення всеукраїнського турніру в умовах війни. Тепер допомагаємо та віримо у ЗСУ і наближаємося до Перемоги найголовнішої.

ПРЕС-СЛУЖБА СК "УАГОЛ"

© 2002 - 2024 SC Uagoal Lviv