"Uagoal in Bulgary Cup": починаємо пакувати валізи

Кажуть, що на футболі відпочити важко як гравцям, так і вболівальникам. Що б там не казали, а виснаження від цієї гри не уникнути. Футболісти втомлюються фізично, а фанати - морально. Здавалося б, нічого з цим не вдієш.

СК "УАГОЛ" завжди вирізнявся з-поміж інших спортивних організацій тим, що вмів вирішувати оригінальним шляхом складні завдання, поєднувати непоєднуване. Яскравим прикладом такого креативу від нас є турнір "UAGOAL IN BULGARY CUP". Змагання, які виникли зовсім нещодавно, вже відклали свій теплий відбиток у пам'яті та враженнях маленьких футболістів і їхніх батьків.

Прийдешнього літа відбудеться вже четвертий за ліком турнір, на який ми охоче запрошуємо амбітні футбольні школи України та Європи. Під щирим болгарським сонцем, у Золотих Пісках та в Албені команди відпочиватимуть не тільки, слухаючи допитливі морські хвилі, а й отримуватимуть справжнє задоволення від улюбленої гри.

Загалом, болгарське футбольне свято триватиме 8 днів - впродовж 12-19 липня. Зареєструватися можуть колективи учасників вікових категорій з 2006 по 2014 роки включно. Уся фінансова інформація, готелі та умови змагань за контактними номерами: +380 93 623 6390, +380 96 722 7630, +380 66 634 0124. Контактна особа - Віктор Критович (менеджер турнірів UAGOAL). Поспішайте, кількість місць обмежена!

"UAGOAL IN BULGARY CUP": чекаємо Вас на теплих берегах

ПРЕС-СЛУЖБА СК "УАГОЛ"
© 2002 - 2024 SC Uagoal Lviv