"Cup of Friendship": підсумки турніру U-9

Протягом 12-14 лютого у Львові відбувся найбільш атмосферний турнір від організації "Uagoal". "Кубок Дружби" пам'яті арбітра ФІФА Валерія Онуфера вчергове потішив поціновувачів якісного дитячо-юнацького футболу. Під прицілом звіт змагань серед команд-учасниць вікової категорії U-9 (2012 р.н.)

Турнір серед хлопців 2012 року народження відзначився тим, що був найбільш кількісно багатим серед усіх представлених на змаганнях вікових категорій. Відважно протистояли одна одній 12 команд, серед яких: "Зінедін" (Ужгород), "Футбол Кідс" (Львів), "Юніор Спорт" (Київ), "Карпати" (Львів), ДЮСШ-14 (Київ), "Локомотив-1" (Київ), "Фортеця-1" (Кам'янець-Подільський), "Чемпіон-1" (Тернопіль), "Клуб Лева" (Львів), "Локомотив-2" (Київ), "Чемпіон-2" (Тернопіль) та "Фортеця-2" (Кам'янець-Подільський).

Колективи спершу схрещували зброю у рамках групового етапу, а згодом вже відбулися стикові матчі за підсумкові місця. Градусу у кожному з двобоїв турніру вистачало. Було чимало емоцій: як розпачу від поразок, так і щирої радості опісля звитяг. Як би там не було, але порцію пронизливих овацій від власних вболівальників отримала кожна без винятку команду. Враження та підтримка, вважаємо, найважливіші атрибути дитячого футболу.

Має значення для маленьких спортсменів, звісно ж, і увага збоку, відзнаки. Власне тому, раді представити Вашій увазі статистичні підсумки змагань за "Cup of Friendship" U-9 (2012 р.н.):

1 місце: "Локомотив-1" (Київ)
2 місце: "Зінедін" (Ужгород)
3 місце: "Карпати" (Львів)

Кращі гравці команд:

"Локомотив-1" - Клим Федорчук
"Зінедін" - Кріста Гоца
"Карпати" - Максим Підгайний
ДЮСШ-14 - Олександр Терещенко
"Клуб Лева" - Максим Щесний
"Футбол Кідс" - Олександр Кузів
"Локомотив-2" - Олександр Мелиш

Наостанок, користуючись нагодою, хочемо подякувати усім, хто посприяв у проведенні турніру "Cup of Friendship". Вдячні усім командам, наставникам, вболівальникам та партнерам. У такій налагодженій співпраці прагнемо розвивати дитячо-юнацький футбол і надалі. Побачимось на ігрових полях України та всього світу вже незабаром.

ПРЕС-СЛУЖБА СК "УАГОЛ"
© 2002 - 2024 SC Uagoal Lviv